7 oktober - Expeditie Junior Franeker


2023-09-20 15:00:00

Tijdens het Weekend van de Wetenschap is het centrum van Franeker een heuse Hotspot voor kleine wetenschappers. Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud? Doe mee aan een van de activiteiten!

Ontdek de geheimen van Franeker, ga op onderzoek  uit door de stad en experimenteer erop los tijdens Expeditie Junior in Franeker. Maak je eigen kerkorgel, ga op jacht naar de wetenschapper, leer het geluid van de planeten kennen of ontsnap uit de escape room. 

En er is nog veel meer te beleven! Kom naar een van de vele activiteiten in de  binnenstad en neem je vriendje, vriendinnetje, broer, zus, papa of mama mee!

Download hier het activiteiten- en blokkenschema. Of kijk op de website van Weekend van de Wetenschap voor het volledige programma. 

 

Expeditie Junior Franeker - 7 oktober (Weekend van de Wetenschap)

Tijdens het Weekend van de Wetenschap wordt Franeker omgetoverd tot heuse Hotspot voor de wetenschap. Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen overal in het centrum meedoen aan activiteiten met het thema 'spelen met wetenschap'. Bouw je eigen LEGO-robot, kom erachter hoe een drone kan vliegen of ga op zoek naar de schat van Eise Eisinga in de escaperoom. Jij komt toch ook? Alles over de hotspot, locaties en activiteiten vind je op www.weekendvandewetenschap.nl Zet jezelf alvast op aanwezig! https://www.facebook.com/events/1036842351034968/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D (Alle activiteiten worden op woensdag 27 september bekend gemaakt op de website van Weekend van de Wetenschap).