December Boekenmaand: krijg gratis toegang met een leesboek!


2023-12-07 10:40:00

Wilt u even ongestoord kunnen lezen in een historische omgeving onder het genot van een kopje warme thee? Wij stellen deze maand onze Tuinkamer open voor boekenwurmen.

De sneeuw valt in Franeker. De gure winterkou staat weer voor de deur. De geuren van kaneel, rode wijn en peertjes hangen subtiel in de lucht. Het liefst zit u de hele dag in een gezellige kamer, dat ene boek te lezen waar u steeds maar niet aan toekomt. En daar hebben wij iets op bedacht!

In de maand december krijgt u op vertoon van een leesboek gratis toegang tot Museum Martena. Onder het genot van een kopje thee mag u neerstrijken in het interieur van Anna Huguenin, de allerlaatste bewoonster van het Martenahuis. Geen zorgen, het is er altijd behaaglijk warm!
 

Helpt u ons de Kasteelprijs te winnen?