Museum Martena op de cover van de Friesland Post!


2024-04-29 16:23:00

Op de mei-editie van de Friesland Post schittert de foto van Alma Wiersma, marketeer van Museum Martena. De foto is gemaakt door Jan Edwin Geertsma ter ere van de herinrichting van ons museum.

In de Friesland Post is een interview te lezen met onze directeur Manon Borst, geschreven door hoofdredacteur van de Friesland Post, Herman Broers. Manon vertelt over de herinrichting, de fotoshoot die is gehouden met collega's en over waarom ze zo graag bij Museum Martena werkt. 

Je haalt de Friesland Post nu op verkooppunten in Friesland! 

VOEL HET VERLEDEN | Opening herinrichting Museum Martena 16 t/m 20 mei 2024

Museum Martena viert van 16 t/m 20 mei de opening van de herinrichting van het museum. Om dit te vieren is er een bijzondere campagne gemaakt die het vernieuwde museum laat zien. Hierin speelt de leus 'Voel het Verleden' een belangrijke rol. Met dank aan onze medewerkers, fotograaf Jan Edwin Geertsma, videomakers Sije Kingma en Marnix Sixma, grimeuse Neeltje van den Brand en Louis en Albert van Stichting Oud Oranje. Bekijk hier het volledige programma rondom de opening van onze herinrichting: https://www.museummartena.nl/bezoekinformatie-museum/herinrichting-en-toegankelijkheid